1 Nisan 2010 Perşembe
mantar kavurmasi.
Yarim kg mantar(kültür mantari gibi görünüyor,kahve rengi) ismini bilmiyorum.
2 büyük boy kuru sogan.
Karabiber(tane kirilmis)
Tuz.
Pulbiber.
Sivi yag.
1 kücük konserve garnitür (bezelye,havuc )
Mantarlar yikanir istenilen büyüklükte dogranir.Soganlar soyulur,piyazlik denilen sekilde dogranir.Önce mantarlari büyükce bir teflon tavada suyunu salip cekene kadar kavuralim.
Soganlari ilave edelim, soganlarla mantarlari pisirelim. Pulbiber,karabiber( mutlaka olmali) tuz koyalim,altini kapatmadan az önce yikanilan suyu süzülen bezelye havuc konservesi koyalim.Sicak servis yapalim.
Afiyer olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Ç ok severim canım . eline sağlık. kestane mantarıdır o . çok da lezzetlidir:)
YanıtlaSilEmelciğim eline sağlık.Çok nefis olur biliyorum .Bloğuma bıraktığın içten yorumların için çok teşekkür ederim.sevgiler.
YanıtlaSilhımm bayılırım ellerine sağlık canım afiyet bal olsun..
YanıtlaSilistah acici ellerine saglik
YanıtlaSilEmelciğim elelrine sağlık bende yanına püre yapayım oturup yiyelim:))
YanıtlaSilLezzeti çok güzeldir eminim.Mantarın her çeşidini çok severim.Ellerine sağlık...
YanıtlaSilcanım eline sağlık.mantarı bende severek yiyorum.sevgiler
YanıtlaSilBlogunuzu yeni gördüm şöyle bir gezindim harika tarifleriniz var her biri için ellerinize sağlık...
YanıtlaSilSevgiler...
www.gonuluncelezzetler.com
ETKİNLİĞİMİZE BUYRUN....
YanıtlaSilPembedüşbahçesinin etkinlikleri devam ediyor...
Bu defaki etkinliğimizin adını siz koyacaksınız:)
Size üç malzeme veriyoruz Muz, Kahve ve Çikolata bu üç malzemeyi kullanarak kek,pasta vs. aklınıza ne geliyorsa paıyorsunuz ve pembedusbahcesi@gmail.com adresine gönderiyorsunuz...
Detaylı bilgi için blogumuzu ziyaret ediniz...
SON KATILIM 30 NİSAN...
SEVGİLER:)