Sayfalar
▼
11 Mayıs 2010 Salı
SEBZELI BALIK:
5 tane kilciksiz balik fleto.
2 tane domates.
2 orta boy sogan.
2 tane biber.
1 limon.
Karabiber.
Pulbiber.
Kekik.
Biberiye.
Tuz.
Tereyag.
Balik fletolarini güzelce yikayip suyunu süzdürelim. Firin tepsimize yerlestirelim, üzerine tuz, taze cekilmis karabiber ve pulbiber serpelim, minik minik dogradigimiz tereyaglarini baliklarimizin üzerine yerlestirelim. Tepsimizi firina verelim yaklasik 20 dakika pisirelim. Bu arada sebzelerimizi istedigimiz büyüklükde dogruyalim, karistirma kabina koyalim. Sebzelerimize tuz, kekik, biberiye serpelim ve karistiralim. Firinda 20 dakika pisirdigimiz baliklari cikartalim, üzerine sebzelerimizi yarlestirelim. Limonu yuvarlak dograyalim, sebzelerin üzerine yerlestirelim. Tekrar firina verelim sebzeler ve balik güzelce pisince firindan alalim sicak servis yapalim.
Afiyet olsun.
cok guzel bir yemek olmus eline saglik
YanıtlaSilEllerine saglik canim nefis görünüyor.
YanıtlaSilBalık çok severim,her hafta iki kere yaparım.. ahh birde o kokusu olmasa:)
YanıtlaSilellerine sağlık...
Canim,
YanıtlaSilbence iste baligin en güzel hali, sebzeli ve firinda pisirilmis, ellerine saglik diyorum.
Sevgiler
emelim çok güzel görünüyor lezzetinden hiç şüphem yok zaten ellerine sağlık
YanıtlaSilsunum çok şık olmuş emeğinize sağlık..sevgiler
YanıtlaSil