Sayfalar

27 Mart 2010 Cumartesi

Balik Fleto.


Evde Nordsee keyfine devam:)))

4 parca balik fleto(kilciksiz büyük balik)
2 yumurta.
Karabiber.
Kirmizi toz biber.
Pul biber.
Tuz.
Galeta unu.
Sivi yag.
Ketchup.
Mayonnaise.
Remoulade.
Delikatess-senf.

Balik fletolarini güzelce yikiyalim, kagit havlu ile kurulayalim.Büyükce bir kaseye yumurtalari kiralim. Baharatlari ve tuzu ekliyelim, cirpmateli ile güzelce karistiralim. Galeta unumuzu genis bir tabaga dökelim. Tavamizi ocaga koyalim sivi yag ekliyelim. Baliklarimizi önce yumurtaya sonra bol galeta ununa batiralim, kizmis olan tavamiza birakalim. Iki tarafinida güzelce kizartalim,istedigimiz sekilde servis yapalim.
Afiyet olsun.

2 yorum:

  1. ayy ayy ayy bu ne istah acici tabak böyle, inan cocuk olsam, baligi hep böyle ic acici tabakla severek yerdim.
    Benim dahai istehim kabardi, ellerine saglik arkadasim, sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  2. goruntu super yine eline saglik

    YanıtlaSil