Sayfalar

4 Nisan 2012 Çarşamba

Biberli Sucuk...

Biberli sucuk.


Hafta sonu kahvaltılarında ev halkının severek tükettiği, hemen hemen her hafta sonu pişirmemi talep ettikleri kahvaltılık seçenek biberli sucuk. Bende bu lezzet konusunda ev halkı ile hemfikirim. Biber ve sucuk çok uyumlu bir lezzet, üstelik hazırlaması ve pişirmesi çok kolay.



Biberli sucuk.



Tavamıza biraz sıvı yağ koyalım ve istediğimiz renk, cins ve büyüklükdeki biberlerimizi ayıklayıp, yıkayıp, doğrayıp tavamıza ilave edelim. Biberlerimizi bir müddet kavuralım. ( Yumuşayana kadar.)



Biberli sucuk.



Sonra  tavamıza istediğimiz büyüklükde doğradığımız sucuklarımızı ekliyelim. orta hararetli ısıda karıştırarak kavuralım.



Biberli sucuk.




Servis tabağımıza yerleştirelim, sıcak sıcak servis yapalım... ( Göz zevkimizi bozmaz diyorsanız, tavayı kahvaltı sofrasının ortasına yerleştirin. Ekmeğinizi banarak yiyin. çok daha lezzerli ve istah açıcı oluyor...)

Afiyet olsun...

9 yorum:

  1. Pazar kahvaltilarinda degisik tatlar ev halkini her zaman memnun etmistir.Buda onlardan biri sanirim :)))

    YanıtlaSil
  2. hmm bence çok lezzetli... harika da görünüyor :)

    YanıtlaSil
  3. sabah sabah bu güzell koku nerden geliyor diyordum..ellerine sağlık canımm..sevgilerr

    YanıtlaSil
  4. evet yaa bende aldım bak kokuyu,karnım acıktı.Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  5. kahvaltı için çok güzel bir tarif canım.ellerine sağlık.harika olmuş.sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Not ettim...Harika :-))

    Ellerine saglik..

    YanıtlaSil
  7. eline saglik canim goruntu muthis:))

    YanıtlaSil
  8. ELLERİNE SAĞLIK CANIM GÖRÜNTÜ BİLE İNSANI ACIKTIRMAYA YETİYOR:)

    YanıtlaSil
  9. merhaba sizi izlemeye aldım...
    canım ellerine sağlık enfeees görünüyor...
    canım çekti...
    sizde beni izlemeye alırsanız seviniirm...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil