27 Eylül 2013 Cuma

Kahvaltı Sofram ;)

Kahvaltı sofram.

Bu gün yine kahvaltı soframda çok değerli konuklarım vardı. Bizim ufaklığın ( Berin hanımın ) arkadaşlarının anneleri ve benim çok sevgili arkadaşlarım.
Güzel, eğlenceli, çok gülmeli ve bol yemeli :) bir sabah geçirdik. Bu masada neler neler konuşulmadıki çocuklar, çocuklar, çocuklar :) Okullar, öğretmenler, okul çantaları, beslenme düzensizliği, yemek, çay, kahve, yeni keşfettiğim çemen tarifi :))
Veee şaşırabilirsiniz ama bu sofradan sonra birde üzerine künefe yadik bayıla bayıla. Eeee daha nemi olsun, Allah tekrarını nasip etsin...


Kahvaltı sofram.
Kahvaltı sofram.

Karışık kızartma.

Karışık kızartma, domates soslu.


Peynir tabağı.

mozzarella - domates
sızma zeytinyağ, fesleğen, kekik.

kolrabi-salatalık
sarı, kırmızı biber
taze nane.

ıspanaklı, peynirli gözleme.
Kahvaltı sofram.


Kolaylıkar diliyorum...


4 yorum:

  1. masa harika.menü de ondan harika canım.ellerine sağlık.afiyet bal olsun.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Emelciğim bu harika masaya bayıldım bayıldım herşey çok uyumlu ve emek sarfedildiği her halinden belli.. kızartma tabağını nasılda üşenmemiş tek tek dizmişsin. renkli biber tabağı peynir tabağı yine öyle.. en çok ta minik çiçekili tabaklarına vy-uruldum bunları nereden aldın mahzuru yoksa adresini veriri misin kahvaltı tabağına ihtiyacım varken böyle zevkli bir şey almak isterim.. kocaman sevgiler:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam şükran hanım, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. tabaklarımı sormuşsunuz, beğendiğinize çok sevindim. tabaklarım bana alman komsumdan yadigar. kendisi sağlık problemleri yüzünden özel bir hastalar evinde kalıyor. evini kapatırken bu güzel kahve takımı bana miras kaldı. bende çok beğenerek kullanıyorum ve her kullandığımda komşumu hatırlıyorum.
      Tabaklarımın markası ( P.S.A.G 55 ) bilemiyorum türkiyede varmı, varsa nerede var.
      son olarak cevabı biraz geç yazdım, kusura bakmayın lütfen. inşallah istediğiniz, içinize sinen bir takım sahibi olursunuz, hoşcakalın..

      Sil
  3. çok güzel bir masa. afiyet olsun:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...